Axa Linq Forsikringsgodkendt Kædelås, 180cm

-11%

Axa Linq180-kædelås 180 x 9,5 mm. (Forsikringsgodkendt) er en stærk kædelås fra Axa – kæden er 1,8m lang – leddene er 9,5mm tykke. Leveres med 2 nøgler. Axa Linq er Varefakta-mærket og er en forsikringsgodkendt lås.

Original price was: 899,00 kr..Current price is: 799,00 kr..

sikker betaling

Axa Linq180-kædelås 180 x 9,5 mm. (Forsikringsgodkendt): Stærk kædelås fra hollandske Axa – kæden er 1,8m lang – leddene er 9,5mm tykke. Solidt polyesterhylster og gummibelægning beskytter din ladcykels lak eller træ. Det slidstærke overtræk giver god beskyttelse, så det altså ikke ridses af kædelåsen.

En af markedets stærkeste

Axa Linq180-kædelås 180 x 9,5 mm. (Forsikringsgodkendt) er en slidstærk kædelås, der giver optimal sikring af din ladcykel. Eller anden slags cykel for den slags skyld. Denne Axa Linq180 er den længste kædelås, som findes på markedet. Har du ikke brug for så meget længde, kan du med fordel kigge på Axa Linq100. Denne lås er også forsikringsgodkendt og Varefakta-mærket.

Låsen er nem at betjene og sikrer, at køretøjet låses effektivt fast til fx en lygtepæl eller cykelstativ. Hermed bør risikoen for tyveri blive kraftigt minimeret, da denne lås har en meget høj nedbrydningstid. Låsen er forsikringsgodkendt, og derfor vil forsikringen dække i tilfælde af cykeltyveri.

Kædelås er must-have-tilbehør til din ladcykel

Selvom du har sikret din el-ladcykel med en traditionel, fastmonteret stellås, så er du desværre langt fra sikret imod tyveri. En ladcykel er nemlig forholdsvis let at løfte i bagagebæreret, og trille afsted med vha. forhjulene.

Derfor anbefaler vi på det kraftigste, at du tilkøber en kædelås. Vil du have den kraftigste og længste i vores sortiment, så skal du gå efter denne Axa Linq180-kædelås. Alt efter behov, kan du også kigge på en fra vort øvrige sortiment. Her har vi flere forskellige kædelåse – både med nøgle og kode. Vi har også en GPS-sporingsenhed, hvor du kan tilkøbe Tryg-forsikring.

  • Leveres med 2 nøgler
  • AXA Linq180 er Varefakta-mærket og er en forsikringsgodkendt lås
  • Mulighed for at bestille ekstra nøgler vha. nøglenummer
  • Du får låsebevis/certifikat med til din Axa Linq180
  • Safety-index 14 ud af 15. Næsthøjeste sikkerhedsniveau!
  • Link til Axas nøgleservice (klik)
Vægt 4 kg
Størrelse 80 × 10 × 10 cm

Hvad siger vores tilfredse kunder?

Karina
Læs mere
Bestilte varen i går, og modtog varen i dag lørdag, alt intakt… I får mine største anbefalinger. / Karina T.
Joakim
Læs mere
Top service. Alle e-mails besvaret inden for kort tid. Leveringsdato blev overholdt.
Jens
Læs mere
Løbehjul som forventet- søn er meget glad for den
Ditte
Købte et lyserødt el-løbehjul til vores…
Læs mere
Købte et lyserødt el-løbehjul til vores datter i fødselsdagsgave. Det er et kæmpe hit allerede. Lækker kvalitet, kører super godt og har et pænt design 👍🏻
Tidligere
Næste
Scroll to Top