Tjen penge med Moride via. affiliate

Tjen penge med Moride via affiliate. Har du en stor interesse for elektriske transportmidler? Vi har et stort sortiment, som spænder imellem alt fra El-ladcykler, el-løbehjul, fatbike elcykler og tilbehør og udstyr til cykler. Eller du bare sej til de sociale medier? Så ansøg til vores affiliate program hos Partner-Ads.

Du får:

  • 4% i provision
  • 40 dages cookie-tid
  • Server tracking
  • Høj EPC (Earnings pr. click)

Hvad skal du gøre?

Dit arbejde går ud på at skabe trafik ind til vores hjemmeside med annoncer og links. Lyder det ikke bare simpelt? Vi har gjort det endnu lettere. Du må bruge alle vores bannere, billeder osv. fra Partner-ads og flenci.dk.

Brug din kreativitet på sociale medier som Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest mm.
Du kan tjene gode penge ved blot at udfolde dig på de sociale medier – fordi vi betaler en høj provision for dit gode arbejde.

Men hvad får jeg ud af det?

Moride betaler dig altid 4% i provision for hvert salg, du kan bidrage med. Når du opnår 25 salg, så hæver vi din sats til 6%. Det betyder, at hver gang dine links og/eller bannere leder til et salg på f.eks. 11.000 kr., så får du automatisk 440 kr. ind på din Partner-ads-konto.

Tjen penge allerede fra første dag som affiliate – vi udbetaler til din Partner-ads konto, så snart vi har registeret salget.

Hvordan kommer jeg i gang?

Kunne du tænke dig at tjene penge på at gøre din følgere opmærksomme på Flencis produkter og gode priser? Så skal du oprette en Publisher konto hos Partner-ads her.

Det er helt gratis at tilmelde sig. Du finder Moride.dks program i kategorien “Bil, MC, cykling og båd”.

Se vores program hos Partner-ads her

Vi ser frem til at møde dig.

Back to Top
Produktet blev tilføjet til din kurv