Wildenburg Urban E-Cargo El-ladcykel Centermotor – Naturfarve

Wildenburg Urban E-Cargo El-ladcykel med Centermotor – Naturfarve er et meget godt bud på årets ladcykel 2023 i Danmark! Den er udstyret med top-komponenter i meget høj kvalitet til en uovertruffen pris. Wildenburg Urban er storebror til Wildenburg City. Den eneste forskel på de to modeller er motoren. City har baghjulsmotor, Urban har centermotor.

Wildenburg Urban har hydrauliske skivebremser for og bag. automatisk belysning både for og bag, stærk centermotor på 250 Watt med fuld 120Nm. 13Ah batteri med LG Chem-celler, kaleche, bænke, hynder og seler til 4 børn, USB-opladning på styret, styrdæmpning, 7 Shimano-gear med Revoshift, aluminiumsramme og high-ten-steel-stel. Denne ladcykel har naturligvis også anti-tilt-funktion.

Leveres 100 % monteret og køreklar til din hoveddør.

BLACK FRIDAY TILBUD Forlænget! Tilbuddet udløber om...

Dage
Timer
Min
Sek

25.995,00 kr.

Vælg tilbehør og ekstraudstyr
279,00 kr.
449,00 kr.
699,00 kr.
749,00 kr.
429,00 kr.
349,00 kr.
1.099,00 kr.
189,00 kr.
889,00 kr.
439,00 kr.
689,00 kr.
639,00 kr.
699,00 kr.
679,00 kr.
119,00 kr.
Hvis du ønsker flere af en vare, så kan du ændre antallet i kurven senere.
Varenummer: WBUrban-Cargo-1 Kategori: Tags: ,

2 - 3 dages leveringstid

Altid den bedste pris

Bremsesystem

Hydrauliske skivebremser på alle hjul

100% samlet

Leveres 100% gennemtestet, samlet og køreklar

Maks. Hastighed

25 km/t på højeste farttrin

Wildenburg Urban E-Cargo El-ladcykel med Centermotor – Naturfarve er et meget godt bud på årets ladcykel 2023 i Danmark i naturfarve! Den er udstyret med top-komponenter i meget høj kvalitet til en uovertruffen pris. Wildenburg Urban er storebror til Wildenburg City. Den eneste forskel på de to modeller er motoren. City har baghjulsmotor, Urban har centermotor.

Wildenburg Urban har hydrauliske skivebremser for og bag. automatisk belysning både for og bag, stærk centermotor på 250 Watt med fuld 120Nm. 13Ah batteri med LG Chem-celler, kaleche, bænke, hynder og seler til 4 børn, USB-opladning på styret, styrdæmpning, 7 Shimano-gear med Revoshift, aluminiumsramme og high-ten-steel-stel. Denne ladcykel har naturligvis også anti-tilt-funktion. Se alle de tekniske specifikationer under fanen “Yderligere Information” andetsteds på siden.

Med centermotoren på hele 120 Nm bliver bakker, modvind eller tunge belastninger til en leg at forcere.

Du kan nemt tage det låsbare batteri med dig og oplade det vha. en almindelig stikkontakt.

Leveres 100 % monteret og køreklar til din hoveddør.

På denne Wildenburg Urban E-Cargo El-ladcykel kan du se frem til at suse ud på cykelstierne på byens flotteste ladcykel. Men det er ikke kun udseendet, der er værd at være stolt over; Med sine helt specielle magnesiumfælge kommer du aldrig til at bøvle med knækkede eger. Og med hydrauliske bremser på alle tre hjul, store forhjul og anti-tilt samt styrdæmpning, så er sikkerheden også i orden. På komfortsiden står der heller ikke meget tilbage at ønske, hverken for dig eller dine børn. Der medfølger nemlig kraftig “læderstue”, 4 Y-seler, bundmåtte og stor panorama-kaleche med godt udsyn og indgange i begge sider.

El-ladcykel med stærk centermotor og god komfort

Wildenburg Urban E-Cargo El-ladcykel har trods det slanke design god plads i ladkassen, hvor du på de to bænke kan placere i alt fire børn i de dertil indrettede Y-seler. Med i prisen får man også læderhynder i tre centimeters tyk kvalitet, så de små kommer til at sidde helt perfekt.

Børnene kan selv let kravle op i ladkassen ved hjælp af de to trinbræt, der findes på begge sider af cyklen.

Føreren af cyklen skal naturligvis også sidde komfortabelt. Derfor har vi udstyret Wildenburg Urban E-Cargo El-ladcykel med en dejlig, stor behagelig sadel, som man i øvrigt let kan justere op og ned, da der jo ofte er to brugere om en ladcykel.

Sikkerhed frem for alt!

Denne Wildenburg Urban E-Cargo El-ladcykel er et suverænt valg. Ingen konkurrenter kan være med på pris contra udstyr og kvalitet for pengene.

Denne ladcykel udmærker sig ved at have anti-tilt, der giver en langt højere sikkerhed i sving, da balancen føles langt mere naturlig end på andre ladcykler. Anti-tilt betyder i praksis at bagstellet vipper for at kompensere for vejens hældning, og på den måde giver dig en mere naturlig balance, som du kender fra en almindelig tohjulet cykel.

Styrdæmpere er også standardudstyr på denne Wildenburg Urban E-Cargo El-ladcykel. Denne funktion er med til at give dig mere stabil kørsel, og bedre kontrol over ladkassen. Ladcykler uden styrdæmpere kan godt være meget livlige – især hvis man kommer lidt op i fart. Og det gør man jo, når man har en kraftig hjælpemotor til at klare ærterne for sig.

Fremtidssikret ladcykel

Sikkerhedsmæssigt er de ekstra store forhjul på hele 24 tommer også med til at give cyklen mere stabilitet, så den er knapt så følsom over for det underlag, man kører på.

En meget væsentlig detalje er, at denne ladcykel er udstyret med hydrauliske skivebremser på alle tre hjul. Der er altså ikke på nogen måde gået på kompromis med sikkerheden. Det hydrauliske forbremsesystem gør, at begge hjul bremser lige, og i modsætning til billigere mekaniske skivebremser ikke skal justeres.

Knækkede eger er en saga blot. Wildenburg Urban E-Cargo El-ladcykel er udstyret med helstøbte magnesiumfælge, som har den egenskab at det både er solidt og fleksibelt på en og samme tid.

En el-ladcykel er vejen frem

Som navnet antyder – Urban E-Cargo – er dette ladcyklen for dig, som bor i storbyen, og vil have et driftsikkert alternativ til bilen. Det gennemprøvede Ananda-styresystem, og har en stærk centermotor, der yder en kraft op til 120 Nm, og hjælper dig op til 25 km/t. Ladcyklen har en af de stærkeste motorer på markedet, og er derfor også det oplagte valg, hvis du kører med mange kilo, eller skal op ad mange bakker dagligt. På farvedisplayet på styret får du informationer om din kørsel, og du kan regulere hjælpen fra motoren i seks hjælpeniveauer. Cyklen er udstyret med Shimano SiS-Tourney 7 med Revoshift, og sadlen kan let justeres op og ned.

Vægt 65 kg
Størrelse 227 × 90 × 131 cm
Farve

Kasse i træfiberbeklædt krydsfiner sammensat af miljøvenlig lim

Cyklens mål

227 X 90 X 131 cm. (L X B X H)

Mål på kasse

95 X 70 X 59 cm. (L X B X H)

Lastevægt

120 kg + chauffør

Motor

Ananda 48V, 250W, 120 Nm

Batteristørrelse

13 AH Batteri

Topfart

25 km/t

Forbremser

Bengal hydraulisk skivebremse

Bagbremser

Bengal hydraulisk skivebremse

Forhjul

20" Innova dæk med indbyggede refleks linjer

Baghjul

26" Innova dæk med indbyggede refleks linjer

Gear

Trindløst gear fra Enviolo 330

Certificering

CE, EPAC, RoHS, TÜV

Display

Ananda Display med fjernkontrol

Lygter

Kratig LED 2 stk. for- og baglygte

Kaleche

Kaleche med "vinduer" og sideindgang og kraftig lynlås i begge sider.

Elektronisk Gå-funktion

Ja

Bagagebærer

Ja

Leveres 100% samlet

Ja

Back to Top
Produktet blev tilføjet til din kurv