Wildenburg City E-Cargo El-ladcykel – Sort

Klassisk el-ladcykel til hele familien, som er håndsamlet på vores danske værksted. Inden den sendes ud, er den afprøvet og gennemtestet af vores erfarne cykelsmede.

Her får du en el-ladcykel med baghjulsmotor, som både på pris, udstyr og kvalitet slår samtlige konkurrenter af banen. Du får:

 • Hydrauliske skivebremser på alle tre hjul
 • Stærk Ananda baghjulsmotor, der yder hele 45 Nm
 • Hurtigoplader og låsbart, kraftigt batteri på 13Ah med LG-celler
 • Magnesiumfælge, så du slipper for knækkede eger
 • 24 tommer forhjul, som giver bedre stabilitet
 • 26 tommer baghjul – alle hjul med punkteringshæmmende dæk
 • Anti-tilt og styrdæmpere for bedre sikkerhed og balance
 • Stor panoramakaleche med sideindgange og masser af udsyn
 • Kraftige læderhynder til de to børnebænke
 • LED- for- og baglys
 • 4 sikkerhedsseler i kvalitetsmateriale
 • Komfortabelt styrgreb og justérbar soft-shell-sadel

BLACK FRIDAY TILBUD Forlænget! Tilbuddet udløber om...

Dage
Timer
Min
Sek

22.495,00 kr.

Vælg tilbehør og ekstraudstyr
279,00 kr.
749,00 kr.
449,00 kr.
699,00 kr.
349,00 kr.
1.099,00 kr.
429,00 kr.
189,00 kr.
699,00 kr.
679,00 kr.
639,00 kr.
889,00 kr.
439,00 kr.
689,00 kr.
119,00 kr.
Hvis du ønsker flere af en vare, så kan du ændre antallet i kurven senere.
Varenummer: WBCR1010B Kategori: Tags: ,

2 - 3 dages leveringstid

Altid den bedste pris

Bremsesystem

Hydrauliske skivebremser på alle hjul

100% samlet

Leveres 100% gennemtestet, samlet og køreklar

Maks. Hastighed

25 km/t på højeste farttrin

På denne Wildenburg City E-Cargo El-ladcykel kan du se frem til at suse ud på cykelstierne på byens flotteste ladcykel. Men det er ikke kun udseendet, der er værd at være stolt over; Med sine helt specielle magnesiumfælge kommer du aldrig til at bøvle med knækkede eger. Og med hydrauliske bremser på alle tre hjul, store forhjul og anti-tilt samt styrdæmpning, så er sikkerheden også i orden. På komfortsiden står der heller ikke meget tilbage at ønske, hverken for dig eller dine børn. Der medfølger nemlig kraftig “læderstue”, 4 Y-seler, bundmåtte og stor panorama-kaleche med godt udsyn og indgange i begge sider.

Lækker – hele vejen igennem

Wildenburg City E-Cargo El-ladcykel har trods det slanke design god plads i ladkassen, hvor du på de to bænke kan placere i alt fire børn i de dertil indrettede Y-seler. Med i prisen får man også læderhynder i tre centimeters tyk kvalitet, så de små kommer til at sidde helt perfekt.

Fra deres læderstue kan børnene så ellers nyde udsigten rundt i byen gennem den store medfølgende panoramakaleche. Her er godt udsyn til alle sider, og i øvrigt indgange i begge sider af cyklen.

Børnene kan selv let kravle op i ladkassen ved hjælp af de to trinbræt, der findes på begge sider af cyklen.

Føreren af cyklen skal naturligvis også sidde komfortabelt. Derfor har vi udstyret Wildenburg Nordic City El-ladcykel med en dejlig, stor behagelig sadel, som man i øvrigt let kan justere op og ned, da der jo ofte er to brugere om en ladcykel.

Selve “cockpittet” – styrbøjlen er monteret med et behageligt styrgreb og du har let adgang til hele styret. I midten sidder det store farvedisplay, og der er både for- og bagbremser. Shimano-gearet er integreret i håndtaget, så du let skifter modstand på cyklen. Til venstre sidder fjernkontrollen, hvor du blandt andet styrer, hvor meget motorhjælp, du vil have.

Sikkerhed frem for alt!

Denne Wildenburg City E-Cargo El-ladcykel er et suverænt valg til prisen. Ingen konkurrenter kan være med på pris contra udstyr og kvalitet for pengene.

Denne ladcykel udmærker sig ved at have anti-tilt, der giver en langt højere sikkerhed i sving, da balancen føles langt mere naturlig end på andre ladcykler. Anti-tilt betyder i praksis at bagstellet vipper for at kompensere for vejens hældning, og på den måde giver dig en mere naturlig balance, som du kender fra en almindelig tohjulet cykel.

Styrdæmpere er også standardudstyr på denne Wildenburg City E-Cargo El-ladcykel. Denne funktion er med til at give dig mere stabil kørsel, og bedre kontrol over ladkassen. Ladcykler uden styrdæmpere kan godt være meget livlige – især hvis man kommer lidt op i fart. Og det gør man jo, når man har en kraftig hjælpemotor til at klare ærterne for sig.

Fremtidssikret ladcykel

Sikkerhedsmæssigt er de ekstra store forhjul på hele 24 tommer også med til at give cyklen mere stabilitet, så den er knapt så følsom over for det underlag, man kører på. Alt i alt har Wildenburg City E-Cargo El-ladcykel fantastiske køreegenskaber.

En meget væsentlig detalje er, at denne ladcykel er udstyret med hydrauliske skivebremser på alle tre hjul. Der er altså ikke på nogen måde gået på kompromis med sikkerheden. Det hydrauliske forbremsesystem gør, at begge hjul bremser lige, og i modsætning til billigere mekaniske skivebremser ikke skal justeres.

EU arbejder på en lov om sikkerhed og bremsesystemer på ladcykler, som forventes vedtaget inden for få år. Din nye Wildenburg City E-Cargo El-ladcykel er med sit bremsesystem fremtidssikret i forhold til denne lovgivning – og de nuværende anbefalinger fra myndighederne.

Knækkede eger er en saga blot. Wildenburg City E-Cargo El-ladcykel er udstyret med helstøbte magnesiumfælge, som har den egenskab at det både er solidt og fleksibelt på en og samme tid. Du skal altså ikke frygte for skæve hjul, eller eger der skal opstrammes. Og samtidigt er det jo en designdetalje, der er med til at give denne ladcykel et ret unikt udtryk i forhold til mange andre på markedet.

En el-ladcykel er vejen frem

Som navnet antyder – City E-Cargo – er dette ladcyklen for dig, som bor i storbyen, og vil have et driftsikkert alternativ til bilen. Den er udstyret med det gennemprøvede Ananda-styresystem, og har en stærk baghjulsmotor, der yder 45 Nm, og hjælper dig op til 25 km/t. På farvedisplayet på styret får du informationer om din kørsel, og du kan regulere hjælpen fra motoren i seks hjælpeniveauer. Cyklen er udstyret med Shimano SiS-Tourney 7 med Revoshift, og sadlen kan let justeres op og ned.

Leder du efter en tilsvarende el-ladcykel med centermotor i stedet for baghjulsmotor? Tjek Wildenburg Urban

Vægt 65 kg
Størrelse 227 × 90 × 131 cm
Farve

Kasse i træfiberbeklædt krydsfiner sammensat af miljøvenlig lim

Cyklens mål

227 X 90 X 131 cm. (L X B X H)

Mål på kasse

95 X 70 X 59 cm. (L X B X H)

Lastevægt

120 kg + chauffør

Motor

Ananda 48V, 250W, 120 Nm

Batteristørrelse

13 AH Batteri

Topfart

25 km/t

Forbremser

Bengal hydraulisk skivebremse

Bagbremser

Bengal hydraulisk skivebremse

Forhjul

20" Innova dæk med indbyggede refleks linjer

Baghjul

26" Innova dæk med indbyggede refleks linjer

Gear

Trindløst gear fra Enviolo 330

Certificering

CE, EPAC, RoHS, TÜV

Display

Ananda Display med fjernkontrol

Lygter

Kratig LED 2 stk. for- og baglygte

Kaleche

Kaleche med "vinduer" og sideindgang og kraftig lynlås i begge sider.

Elektronisk Gå-funktion

Ja

Bagagebærer

Ja

Leveres 100% samlet

Ja

Back to Top
Produktet blev tilføjet til din kurv