Melia Comfort Plus Babyindsats (7-18 mdr.)

Dette Melia Comfort Plus (7-18 md.)-børnesæde i brunt læderlook, hvid plys eller sort mesh er specielt lavet til børn i alderen fra 9 til cirka 18 måneder. Plus-modellen adskiller sig fra Comfort ved at have et ekstra komfortabelt pudeindlæg, i matchende farve.

789,00 kr.

Vælg tilbehør og ekstraudstyr
189,00 kr.
71,00 kr.
54,00 kr.
Hvis du ønsker flere af en vare, så kan du ændre antallet i kurven senere.

Hurtig levering

Sikker betaling

Moride - Mobility of the future

Dette Melia Comfort Plus (9-18 md.)-børnesæde i brunt læderlook, hvid plys eller sort mesh er specielt lavet til børn i alderen fra 9 til cirka 18 måneder. Plus-modellen adskiller sig fra Comfort ved at have et ekstra komfortabelt pudeindlæg, i matchende farve.

Hvis man skal have børn i den alder med i en ladcykel, er det nærmest et must med et Melia-sæde (7-18 md.). Først når børnene bliver lidt ældre, kan de sidde selv, og her kan en hyndestol (klik og se nærmere) være en rigtig god idé som overgangsstol. Herefter kan børnene begynde at sidde selv på træbænken i ladcyklen.

Melia Comfort-børnesæderne giver dit barn ekstra beskyttelse, og den rette støtte til hoved og ryg. Især hvis du tilføjer Plus-indlægget, som du får med, hvis du køber dette produkt.

Universalsæde

Melia-barnesæderne er i de senere år blevet utroligt populære blandt ladcykelejere. De er nemme og bekvemme, og kan let af- og påmonteres. Der findes forskellige udgaver af sæderne; Basis, Comfort og Plus.

Her hos El-ladcykler.dk fører vi Comfort- og Plus-udgaverne i 0-9 måneder og 7-18 måneder. De fås i Brun Læderlook, Sort Mesh og hvid plys. Comfort adskiller sig fra Basis ved at have et ekstra skumindlæg, og plus udmærker sig ved at have et ekstra indlæg til både hoved/nakke og krop. Dette indlæg kan du også senere tilkøbe, så din Comfort-stol bliver til en Plus-udgave.

Ekstra info

Alt afhængigt af din ladcykel skal du muligvis bruge et monteringsbeslag. Det beslag, du kan tilvælge og tilkøbe hos os, passer til fx Wildenburg, Cangoo, og Cargobike of Swedens ladcykler. Sædet kan sættes i langt de fleste el-ladcykler på det danske marked.

Farve

Sort Mesh, Hvid Plys, Brun Læder

Back to Top
Produktet blev tilføjet til din kurv