Hyndestol til ladcykel(1-3år)

429,00 kr.

Hurtig levering

Sikker betaling

Moride - Mobility of the future

Høj hyndestol til lidt større børn til brug i ladcykel.

Denne universelle stol monteres på bænken i ladcyklen, og har god ryghøjde og armlæn, som giver stabilitet og støtte til børn, der er lidt for store til babysæde eller autostol.

Når børnene bliver så store, at de selv begynder at kunne støtte ryggen, kan det stadigvæk være en god idé at øge komforten en smule. Det kan nemlig være lidt hårdt at gå direkte fra en Melia-stol til de hårde træbænke.

Derfor har vi fået udviklet denne smarte hyndestol til lidt større børn til brug i ladcykel, som udover at være tilpas blød, også har armstøtter. Med stolen sikrer man samtidigt, at barnet ikke har mulighed for at blive for “livlig” i ladet.

Øvrige fordele:

Hyndestolen monteres direkte på en af træbænkene i ladcyklen, og der kan fint stå to ved siden af hinanden. Der kan også stå en én hyndestol og et Melia-sæde (0-9 md. eller 7-18 md.) ved siden af hinanden.

Man bruger de allerede eksisterende seler fra cyklen til det barn, der skal sidde i hyndestolen.

Stolen sidder enten løs på bænken eller monteres med velcrobånd under sædet.

Sædet kan justeres i bredden afhængigt af, hvor stort barnet er.

Stolen er universel, og passer således til de fleste kasseformede cykler med træbænk, som blandt andre Christiania, Wildenburg, Babboe, CargoKid, Cargobike of Sweden, Bellabike, Box-bike og X-zite.

BEMÆRK: Stolen varierer fra billedet ved at have et el-ladcykler.dk-logo på.

Back to Top
Produktet blev tilføjet til din kurv