El-ladcykel Wildenburg Adventure – Quadro

Status: På lager

Leveringstid: 2-3 dage. Inklusiv stor udstyrspakke!

Wildenburg Adventure er den nye topmodel, som har den absolut stærkeste centermotor på markedet på hele 120 Nm. Den leveres samtidigt med et stort Samsung-batteri på 14 Ah/672W, og hydrauliske skivebremser på alle tre hjul.

Du kan dele betalingen op med ViaBill eller Resurs Bank ved checkout.

Tilbud slutter om:

32.499,00 kr.

Vi anbefaler, at du tilkøber en forsikringsgodkendt ringlås, som passer til din cykel. OBS!: Selvom du godt kan forhindre tyveri udelukkende ved brug af en kædelås, så kræver mange forsikringsselskaber, at du har en fastmonteret lås på din cykel. Priserne er inklusiv montering.
Melia-sæderne er blevet utroligt populære – og med god grund. Et Melia-sæde er løsningen, hvis du ikke har en isofix-autostol, du kan bruge i din ladcykel. De fås i størrelserne 0-9 og 7-18 måneder alt afhængigt af, om du opgraderer til Plus-modellen med ekstra indlæg.
En hyndestol er det perfekte overgangssæde fra autostol eller Melia-sæde, når barnet skal begynde at sidde selv. Barnet sidder ret op, men har stadigvæk god og ekstra blød støtte til både ryg og arme.
Smart og praktisk mesh-net, som kan bruges som bagagenet / indkøbsnet til ladcykel.
Denne luksuskaleche er udført i tyk sejldug, og har både sideindgange i begge sider samt frontåbning. Kalechen er syet i Danmark, og har ekstra gennemsigtige vinduer samt YKK-lynlåse. En kaleche, du vil have glæde af i rigtigt mange år fremover – nok den bedste på ladcykelmarkedet!
Produkt i alt
Tilvalg i alt
Samlet i alt
Køb nu

Wildenburg Adventure er den nye topmodel, som har den absolut stærkeste centermotor på markedet på hele 120 Nm. Den leveres samtidigt med et stort Samsung-batteri på 14 Ah/672W.

Denne Wildenburg Adventure er efter vores bedste overbevisning det bedste køb, og den stærkeste ladcykel til en vanvittig intro-pris.

Hvis du vil forcere selv de stejleste bakker, og samtidigt opleve komfort for både dig selv og dine børn, så er det en Wildenburg Adventure, du skal have.

Wildenburg Adventure er ydermere udstyret med hydrauliske skivebremser på alle tre hjul, så sikkerheden også er i top. Samtidigt har den naturligvis anti-tilt og hele to styrdæmpere, som giver dig tryghed i sving og på ujævnt terræn.

Hjulene er bygget op af dobbeltbundede aluminiumsfælge med ekstra brede punkteringsfri dæk af typen Schwalbe Big Ben.

Wildenburg Adventure fås i to varianter: Rounded med de flotte, runde former, eller Quadro med frontdør og klapbænk. Begge cykler har samme egenskaber og komponentopbygning.

Tag på eventur over alt på din Wildenburg Adventure

Uanset om du blot vil have det bedste af det bedste i hverdagen, eller om du forlanger lidt mere af en ladcykel end de fleste andre – så er Wildenburg Adventure det bedste bud på en ladcykel uden kompromiser.

Udover alle ovennævnte specifikationer kan det også nævnes, at denne ladcykel er udstyret med LED-lys for og bag, lovpligtige reflekser og et smart kalechesystem, som følger med i prisen.

Stellet er af ekstra forstærket aluminium, og er naturligvis grundet og pulverlakeret for ekstra beskyttelse. Trækassen er lavet af ægte træ, og er beskyttet med et kantbånd for oven.

 

Wildenburg Adventure er ladcyklen, der har det hele

Wildenburg Adventure er spækket med gode komponenter, og det gælder naturligvis også gearet, som er et Shimano Nexus 7-trins indvendigt gear, der giver en glidende overgang fra et gear til det næste. På displayet kan man let vælge hjælpeniveau mellem 0 og 5, hvor man styrer hvor meget hjælp, man får fra den stærke centermotor.

El-ladcyklen er som standard udstyret med to børnebænke med plads til to børn på hver. Der er derfor installeret fire Y-seler, og der medfølger også to tykke hyndepuder til bænkene.

På det store Samsung-batteri, kan man forvente at køre helt op imod 80 kilometer på en enkelt opladning. Det tager cirka seks timer at oplade batteriet, som også fås i andre størrelser, og let kan tages ud.

Wildenburg Adventure El-ladcykel er naturligvis 100 procent samlet og køreklar, og kan leveres til din dør i hele landet!

Det får du med i prisen:

 • Sikre, hydrauliske bremser på alle tre hjul
 • Frontdør og opklappelig bænk
 • Kantliste på træladkassen
 • Anti-tilt og styrdæmpning
 • To børnebænke
 • To sædehynder
 • Kaleche
 • Bundmåtte
 • Fire Y-seler
 • Stort 14 Ah-batteri
 • LED-lygter og reflekser

Er du på udkig efter en lidt billigere ladcykel, som bestemt er god nok til hverdagen? Tjek vores Wildenburg Nordic Plus med baghjulsmotor.

Vægt 60 kg
Størrelse 230 × 90 × 140 cm
Lastevægt

100 kilo + 100 kilo fører

Motor

Ananda Centermotor 120Nm, 48V, 250W

Batteristørrelse

Samsung 14Ah/632W, 48V

Distance

Op til 80 kilometer på en opladning afhængig af ydre forhold som vejr, tærren og lastevægt

Forbremser

Bengal hydrauliske skivebremser

Bagbremser

Bengal hydraulisk skivebremse

Dæk

Schwalbe Big Ben Punkteringshæmmende

Gear

7 indvendige Shimano Nexus-gear med sensor og revoshift.

Forhjul

2 x dobbeltbundede alu-fælge med forstærkede eger. 20 tommer.

Baghjul

26 tommer, Dobbelbundet alu-fælg med forstærkede eger

Certificering

CE, EPAC, RoHS

Display

Ananda Display med fjernkontrol

Lygter

Integreret for- og baglys samt bremselys

Reflekser

Ja, efter lovgivningen. Foran, bagpå, hele vejen rundt om kalechen.

Kaleche

Høj panoramakaleche med "vinduer" og sideindgang og kraftig lynlås i begge sider.

Dimensioner

95 x 70 x 59 (afrundede hjørner), 95 x 70 x 60 (firkantet model)

Lakering

Pulverlakeret, mat-sort

Type

Rounded

Back to Top
Produktet er blevet tilføjet til din kurv