AXA Fold Ultra Foldelås med holder – Forsikringsgodkendt

AXA Fold Ultra er en godkendt foldelås, der er meget velegnet til at låse en dyr cykel (f.eks en elcykel). AXA Fold Ultra har følgende godkendelser: ART 2 stjerne, SBSC, Sold Secure Gold, Varefakta.

779,00 kr.

Hurtig levering

Sikker betaling

Moride - Mobility of the future

AXA Fold Ultra er en godkendt foldelås, der er meget velegnet til at låse en dyr cykel (f.eks en elcykel). AXA Fold Ultra har følgende godkendelser: ART 2 stjerne, SBSC, Sold Secure Gold, Varefakta.

På grund af de fleksible samlinger og den 90 cm lange længde kan cyklen let fastgøres til et hegn eller en stang. Låsen er lavet af hærdet stål og er modstandsdygtig over for angreb som skæring og træk. Det bløde kabinet omkring alle leddene sikrer, at cyklen ikke ridses. Låsen er udstyret med et støvdæksel, der beskytter cylinderen mod fugt og snavs. Dette hjælper virkelig med låsens holdbarhed.

Foldelåsen leveres med det nye designede klikbeslag. Med 1 tryk på en knap åbnes beslaget, og låsen kan tages ud. Når man sætter låsen tilbage i beslaget, skal man blot lukke clipsene, og låsen opbevares sikkert. Takket være ”anti-rangle-mekanismen” er der ingen raslende lyde fra låsen, mens man cykler.

Beslaget kan monteres i hullerne til flaskeholder. Hvis dette ikke er tilgængeligt på cyklen, kan beslaget fastgøres til stangen med de 2 medfølgende bånd. Skulle det ske, at man mister en cykelnøgle, er det ikke noget problem. En ekstra nøgle kan bestilles via AXA online nøgletjeneste og leveres inden for få dage.

Perfekt partner til din elcykel

AXA Fold Ultra Foldelåsen er fremstillet af hærdet stål, og er således svær at bryde. Den har fået 14 på AXA’s egen sikkerhedsskala, som går til 15.

Med en længde på 90 centimeter, er den perfekt til at fæstne din cykel til en lygtepæl, cykelstativ eller andet.

Skulle du være så uheldig at miste din nøgle til denne AXA Fold Ultra Foldelås, så kan du bestille en ny nøgle gennem AXA’s danske nøgleservice. Den kan du også anvende, hvis du bare gerne vil have en ekstranøgle til din lås. Klik her for at tilgå AXA’s online nøgleservice https://keyservice.axasecurity.com/da-DK.

Back to Top
Produktet blev tilføjet til din kurv