Udsolgt

El-ladcykel Wildenburg Nordic PLUS

17.999,00 kr.
Udsolgt

El-ladcykel Wildenburg Nordic Plus Fronter

19.399,00 kr.

En el ladcykel tilpasset dit behov

Moride.dk er din foretrukne online leverandør af de nok de fedeste elektriske køretøjer fra de kendte mærker.
Vi tilbyder alt i el-ladcykler, fatbikes og el-foldecykler.

For os er det nemlig vigtigt, at du får den helt rette ladcykel, der passer til dig og din families behov. Der er nemlig forskel på, om cyklen skal bruges til en hyggetur en gang om måneden, eller om det er dit daglige transportmiddel, som skal bruges til både indkøb og transport af børn hver eneste dag.

Hvad er forskellen på en billig og en lidt dyre el ladcykel?

Vi kalder dem for prisvenlige. De væsentlige forskelle, som afspejles i priserne, er design, batteristørrelse og motortype. De lidt dyrere modeller har som regel centermotor, hvor en af de lidt billigere har en almindelig baghjulsmotor.
De dyrere modeller har generelt også en lidt “dyrere” finish generelt, som fx opladning af din mobiltelefon direkte fra cyklens display.

Vi anbefaler Nordic Plus modellen, som er i vores “billige” klasse, men stadig med alle de bedste funktioner som Anti-tilt, batteri gemt væk i ladet og stort farve-display. SE HER

Vil du gerne have “toppen af poppen”, når du skal købe el-ladcykel? Så skal du klart vælge vores rounded eller quadro udgave, som fåes med stort 14 Ah batteri og centermotor, blandt andet.

Back to Top
Produktet er blevet tilføjet til din kurv