Fatbike El-cykler i unikke farver

NYHED - MORIDE FATBIKE CLASSIC

Efter stor efterspørgsel er det en kæmpe fornøjelse, at kunne meddele at MORIDE FATBIKE CLASSIC er landet på shoppen og i butikkerne.. Den fåes i to ekstraordinære farver, nemlig i hvid eller orange. Prisen er den samme, som vores andre fatbike modeller KUN 13.999 kr. Se el-cyklen lige her!

Nogen er til vilde og friske farver, hvor andre ønsker el-bilen eller el-cyklen i sort. Er du mere til en sort farvet fatbike el-cykel? Så klik her!

Motor og hastighed

Motoren er en lovlig 250W 48V. Som sidder monteret i baghjulet. Lovgivningen siger at den maksimal tilladte motor-størrelse er 250W. Det vil sige, det er ikke tilladt at køre på offentlig vej med en el-cykel med en større motor end 250W. Er du på udkig efter en større motor, så fraråder vi alt kørsel på vejen og udelukkende til bane brug eller til brug i udlandet, hvor eventuelt større motor er tilladt i trafikken. Udover motoren på en el-cykel ikke må være større end 250W, så skal den også automatisk koble fra ved 25 km/t. Da maks. hastigheden i Danmark er 25 km/t på en ganske almindelig el-cykel.
Der findes el-cykler og også fatbikes, der kan køre hurtigere end 25 km/t. Men så kræver det, de er godkendt som Speed Pedelecs før de må køre på offentlig vej.

Batteri og størrelse

Hvis vi skal gå lidt i dybden med, hvad denne fatbike el-cykel har at tilbyde.. ja så lad os starte med batteriet, der sidder som standard et stort 10 Ah batteri på. Så der er strøm på til selv den lange tur igennem byen. Den sidder indbygget i selve stellet, så den er gemt godt af vejen. Men du har samtidig mulighed for, at tage den ud og oplade den i stuen eller hvor du ønsker.

Unikke detaljer

Den nye FATBIKE CLASSIC er også udstyret med de fede Angel Eyes forlygter. Som giver elcyklen et endnu federe look i de mørke aften timer, udover den i forvejen unikke farve. Læs mere om elcyklen lige her!